Εργαστήρια αφήγησης ενηλίκων με τον ΓΟΝ.ΙΣ.

Από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή με παραμύθι

  Τι έχουν να μας πουν οι μύθοι και τα παραμύθια;   Τα παραμύθια αφορούν μόνο τα παιδιά;

 

 

Τα παραμύθια και εν γένει το άκουσμα αφήγησης ιστοριών, απευθύνονται σ εκείνο το κομμάτι της ψυχής μας που έχει ανάγκη από χάδι και αγάπη.Έχουν τρόπο να μας δίνουν δύναμη χωρίς να μας μαλώνουν.

Οι ενήλικες έχουν ανάγκη το παραμύθι όσο και τα παιδιά γιατί τους κάνει να επαναπροσδιορίζουν εαυτούς, να επανέρχονται στις βασικές αρχές τους από τις οποίες ενδεχομένως έχουν λοξοδρομήσει λόγω κοινωνικών προβλημάτων. Κατά την διαδικασία του ακούσματος των ιστοριών οι ψυχές μας συνδιαλέγονται μαζί τους μ΄ έναν εσωτερικό απόρρητο τρόπο χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να ομολογήσουμε κάτι.

Άλλωστε οι ήρωες των παραμυθιών έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και να λύσουν αρχετυπικά προβλήματα όπως όλοι μας.

Παρασκευή με παραμύθι. Από τις 18:30 μμ έως τις 20:30μμ στο ΓΟΝ.ΙΣ. Αιόλου 102 – 3ος Όροφος - ΟΜΟΝΟΙΑ 210 3251850 

 

 

 

Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα, είτε είστε μόνοι, είτε έχετε παρέα, σας καλούμε να περάσουμε ένα απόγευμα διαφορετικό. Με μοιράσματα και κεράσματα μέσα από ιστορίες, γέλια, αλήθειες και ψέματα θα έρθουμε πιο κοντά, μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, με την αλήθεια μας αλλά και με την παρηγοριά. 
Για να κλείνει η κάθε εβδομάδα με άλλη διάθεση και δυναμικά.
Από τις 18:30 μμ έως τις 20:30μμ θα γινόμαστε μια παρέα, όπως παλιά διαβαίνοντας το μαγικό μονοπάτι της αφήγησης με προφορικές εκπλήξεις. Μπορεί να είναι ένα παραμύθι, ένα τραγούδι. 
Κάθε παρασκευή απόγευμα, στον χώρο του ΓΟΝ.ΙΣ. ( Αιόλου 102, Ομόνοια ).
Όσοι αγαπάτε την αφήγηση και την ατμόσφαιρα που εκείνη δημιουργεί, παραμυθάδες και μη, όσοι απολαμβάνετε να ακούτε ή να διηγείστε είστε ευπρόσδεκτοι. Ελάτε να ζεσταίνουμε την καρδιά μας με αφηγήσεις, μουσική, καλή παρέα και ... καφέ και να περάσουμε έτσι έναν όμορφο Χειμώνα!

Οργάνωση Ομάδας Πέγκυ Καραγιάννη ηθοποιός-αφηγήτρια

Χορηγός επικοινωνίας και εθελοντικά επιστημονικός υποστηρικτής της ομάδας ο φορέας κοινωνικής φροντίδας ΓΟΝ.ΙΣ


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr