Φεστιβάλ Πηνειού 2012

Σάββατο 16 Ιουνίου
Α” αμφιθέατρο
7 μ.μ. Εκδήλωση του Συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ με ομιλήτριες τις κ. Βαρβάρα Μπουκουβάλα (ψυχολόγος – δραματοθεραπεύτρια ) και Ολγα Δημοπούλου (ψυχολόγος – παιγνιοθεραπεύτρια).
 

 Ο ΓΟΝ.ΙΣ.  συμμετέχει για δεύτερη φορά φέτος στα δρώμενα του Φεστιβάλ ΠΗΝΕΙΟΥ  2012 .Με σκοπό την ευαισθητοποίηση  και την ενημέρωση για τους σκοπούς του ΓΟΝ.ΙΣ. Από το Σαββάτο 9 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου 2012 , με περίπτερο που έχει ευγενικά παραχωρηθεί από τον Δήμο Λάρισας. 

   Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ με την παρουσία του στα πλαίσια εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πηνειού που οργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων,θα οργανώσει εκδήλωση –δημόσια συζήτηση από τις κ.Βαρβάρα Μπουκουβάλα Ψυχολόγος –Δραματοθεραπεύτρια και Όλγα Δημοπούλου Ψυχολόγος –Παιγνιοθεραπεύτρια  που συνεργάζονται με τον σύλλογο, με θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις και την συναισθηματική επιμέλεια των παιδιών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ αμφιθέατρο το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ.

  O ΓΟΝ.ΙΣ.  στην αρχή του χρόνου πραγματοποίησε  με μεγάλη επιτυχία και δεύτερη ημερίδα στην Λάρισα  σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

 
  Επίσης  σε συνεργασία με την ομάδα Χ.Ε.Ν Λάρισας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 18 Μαΐου ένα δίωρο  κλειστό  σεμινάριο γνωριμίας με την Δραματοθεραπεία και την Παιγνιοθεραπεία για τα μέλη των δύο Συλλόγων με θέμα –τίτλο: «Κι αυτό θα περάσει …»
 
   Η ενεργός συμμετοχή όλων με ή χωρίς τα παιδιά μας είναι σημαντική για τον Σύλλογο και μια ευκαιρία για ενημέρωση.  

 

      Δείτε το βίντεο απο το   Φεστιβάλ Πηνειού 2012   πατώντας εδώ     

 


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr