Ο ΓΟΝ.ΙΣ. στα δρώμενα του Φεστιβάλ ΠΗΝΕΙΟΥ 2012

Ο ΓΟΝ.ΙΣ.  συμμετείχε για δεύτερη φορά στα δρώμενα του Φεστιβάλ ΠΗΝΕΙΟΥ 2012 .
Από το Σαββάτο 9 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου 2012 , με περίπτερο που είχε ευγενικά παραχωρηθεί από τον Δήμο Λάρισας.  


Με σκοπό την ευαισθητοποίηση  και την ενημέρωση για τους σκοπούς του ΓΟΝ.ΙΣ.

Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ με την παρουσία του στα πλαίσια εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πηνειού που οργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, οργάνωσε και εκδήλωση –δημόσια συζήτηση από τις κ.Βαρβάρα Μπουκουβάλα Ψυχολόγος –Δραματοθεραπεύτρια και Όλγα Δημοπούλου Ψυχολόγος –Παιγνιοθεραπεύτρια, με θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις και την συναισθηματική επιμέλεια των παιδιών.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο Α΄ αμφιθέατρο το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ.


  O ΓΟΝ.ΙΣ.  στην αρχή του χρόνου πραγματοποίησε  με μεγάλη επιτυχία την δεύτερη ημερίδα του στην Λάρισα σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

  Πρόσφατα σε συνεργασία με την ομάδα Χ.Ε.Ν Λάρισας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 18 Μαΐου ένα δίωρο  κλειστό  σεμινάριο γνωριμίας με την Δραματοθεραπεία και την Παιγνιοθεραπεία για τα μέλη των δύο Συλλόγων με θέμα –τίτλο: «Κι αυτό θα περάσει …»
 
   Η ενεργός συμμετοχή όλων με ή χωρίς τα παιδιά μας είναι σημαντική για όλους και μια ευκαιρία για ενημέρωση. 

 

 δείτε το βίντεο απο το Φεστιβαλ Πηνειού του 2011 πατώντας εδώ

Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr