Ιδρυτική συνέλευση του ΓΟΝ.ΙΣ. Πάτρας

 Σωματείο ιδρυθηκε  στην Αχαΐα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 με τις αρχές που πρεσευβει ο ΓΟΝ.ΙΣ.

 Η ανοιχτή Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων για το Παιδί,  πραγματοποιηθηκε με επιτυχία Ψστις 11.00 πμ. Το πρόγραμμα   περιλάμβανε χαιρετισμό από εκπροσώπους φορέων της Αχαΐας και ενημέρωση από τον κεντρικό φορέα  για τους σκοπούς και τις υπηρεσίες του ΓΟΝ.ΙΣ. Αμέσως μετά  ακολούθησε  η ιδρυτική συνέλευση και η ψήφιση κατ’άρθρο του καταστατικού.

 Στόχος  των συλλόγων ΓΟΝ.ΙΣ που  δημιουργούνται στην Ελλάδα, είναι η πρόληψη των συγκρούσεων και των ενδοοικογενειακών προστριβών μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της κοινωνίας και εν τέλει η αποφυγή του διαζυγίου.

 Αφορά όλους, είτε είναι γονείς είτε όχι, η ενημέρωση και η ενεργός συμμετοχή στην ίδρυση του νέου Σωματείου αποτελεί χρήσιμη  και έμπρακτη στήριξη της οικογένειας και των οικογενειακών σχέσεων, που τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί πλήγματα τόσο σε κοινωνικό, προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα: 2103251850  κιν. 6972755552

 

.δειτε  βιντεο και φωτογραφίες απο την ιδρυση  πατώντας .. βίντεο ίδρυσης... φωτογραφίες απο την ιδρυση


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr