Εκπαιδευση εθελοντων

στην Πατρα

Μετά τη καταξίωση του ΓΟΝ.ΙΣ και της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο προχωρήσαμε στην αναβάθμιση της δομής έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας  και εν γένει της οικογένειας σε όλη την Ελλάδα.           
Η νέα  δομή του ΓΟΝ.ΙΣ. είναι κατά τόπους Σωματεία, κυρίως σε μεγάλα αστικά κέντρα Πανελλαδικά. Η Ένωση αυτών των Σωματείων είναι ο κεντρικός φορέας ΓΟΝ.ΙΣ.  Η δημιουργία του κεντρικού φορέα καλύπτει την ανάγκη για κοινή εκπροσώπηση και συντονισμό των θετικών δράσεων του ΓΟΝ.ΙΣ. Πανελλαδικά προς την κοινωνία και την πολιτεία. Αποτελεί δηλαδή τον πολλαπλασιαστή παρεμβατικής ενέργειας  στα θεσμικά όργανα και υποστήριξης των μελών του.  
  Στα πλαίσια της Πανελλαδικής Λειτουργίας του Μ.Κ.Ο. ΓΟΝ.ΙΣ. και ανταποκρινόμενοι
στο αίτημα μελών και τις ιδιαίτερες ανάγκες της Τοπικής κοινωνίας και  κατόπιν της ιδρυσης τοπικών Σωματειων όπως στην Αχαια προχωρήσαμε στην λειτουργία κεντρου στηριξης οικογενειακών σχέσων στην Πατρα  με την υποστήριξη του κεντρικού φορέα ΓΟΝ.ΙΣ. 

Ξεκινησαμε με την ενημερωση νεων εθελοντων ΓΟΝ.ΙΣ. απο επιστημονες της Τοπικης κοινωνίας που δηλωσαν ενδιαφερον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα:  

             2103251850  κιν. 6972755552 

 

  Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. ΑΧΑΙΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του  ΓΟΝ.ΙΣ., τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Αντιδήμαρχο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κ. Μαρία Ανδρικοπούλου Ρούβαλη για την αμέριστη υποστήριξή της και τη συμβολή της στην παροχή φιλοξενίας του Κέντρου Στήριξης του Συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ. Αχαϊας στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (2ος όροφος) στην πλ. Γεωργίου.


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr