Δωρεά σε ολοήμερο νηπιαγωγείο Ακριτικού Νομού

24 κρεβατιών ύπνου

Δωρεά 24 κρεβατιών ύπνου σε ολοήμερο νηπιαγωγείο

Μέσα στα πλαίσια των δράσεων μας όσον αφορά τη φροντίδα και δωρεά σχολικού εξοπλισμού, ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. πραγματοποίησε δωρεά 24 κρεβατιών στο Ελληνικό δημόσιο και συγκεκριμένα σε ολοήμερο νηπιαγωγείο ακριτικού Νομού.   

Τα είκοσι τέσσερα (24) κρεβάτια ύπνου μαζί με τα αντίστοιχα σεντόνια προορίζονται για τα παιδιά της τάξης του 2ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Μανιακών Καστοριάς σε μια προσπάθεια υποστήριξης, βελτίωσης και αναβάθμισης των καθημερινών συνθηκών και κάλυψης των αναγκών των παιδιών και των νηπιαγωγών.

Η συγκεκριμένη δωρεά (Δεκέμβριο 2010)  πραγματοποιήθηκε,αφενός λόγω της ευγενικής προσφοράς της εταιρείας παιδαγωγικού υλικού και σχολικού εξοπλισμού Syrmatoys, αφετέρου με τη ανώνυμη χορηγία ενός διακεκριμένου πρωτεργάτη του εθελοντικού κινήματος των γονέων στη χώρα μας.

Το ΔΣ του ΓΟΝ.ΙΣ Πειραιά ευχαριστεί θερμά την εταιρεία SYRMATOYS για την εξαιρετική ευαισθησία της.


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr