Ανάγνωση παραμυθιών 2015

γονείς και παιδιά … ΜΑΖΙ συμμετέχουν

Ο ΓΟΝ.ΙΣ (ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ για το ΠΑΙΔΙ), εντάσσει και την ανάγνωση παραμυθιών, στο πλαίσιο των νέων, διευρυμένων εθελοντικών δραστηριοτήτων του για τα παιδιά.
 
Διευρύνοντας τις ενέργειες των παιδικών εργαστηρίων, η ανάγνωση παραμυθιών ξεκινά το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:30π.μ, στα γραφεία του ΓΟΝ.ΙΣ στην Αθήνα, Αιόλου 102, 3ος όροφος. Η βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ειρήνη Καμαράτου – Γιαλλούση, θα ξεδιπλώσει τα νοήματα του καινούριου της βιβλίου «Οι τρεις καθρέφτες»(εκδόσεις Άγκυρα), που έχει σαν θέμα την Αισιοδοξία.
 
Ο ΓΟΝ.ΙΣ, προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια, αναλογιζόμενος την ανάγκη των γονέων να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. Θέλοντας να καλύψει την ανάγκη αυτή, προσκαλεί γονείς με τα παιδιά τους,να έρθουν να περάσουν μαζί 2 ώρες, και να μάθουν το σημαντικό ρόλο που παίζουν τα παραμύθια, όχι μόνο σε παιδαγωγικό και συναισθηματικό επίπεδο των παιδιών αλλά και των μεγάλων.
 
Για το πρόγραμμα των παραμυθιών, περισσότερες πληροφορίες και νέα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας.


 Web: www.gonis.org.gr
 Facebook: facebook.com/gonisgr
 Twitter: twitter.com/gonis_ngo
 
______________________________________________________________
 
  Λίγα λόγια για την Ειρήνη Καμαράτου – Γιαλλούση:
Η Ειρήνη Καμαράτου - Γιαλλούση γεννήθηκε στην Κάρπαθο και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει γράψει περισσότερα από 40 βιβλία, με κύριο στόχο της να κάνει απλή κάθε δύσκολη έννοια που συναντά ένα παιδί χρησιμοποιώντας τον μύθο. Τα βιβλία της έχουν τιμηθεί με πολλές διακρίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες  
www.kamaratou-giallousi.gr και
irenekamaratougiallousi.psichogios.gr


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr