Συνεργασίες με ΟΤΑ


Μεγάλοι Δήμοι της Αττικής όπως: Δήμος Αθηναίων, Παλλήνης, Σπάτων, Καλλιθέας, Γαλατσίου κ.ά. παραπέμπουν ζευγάρια με διαζύγιο στο Κέντρο Στήριξης του ΓΟΝ.ΙΣ.  για μεσολάβηση και εξομάλυνση των διαφορών μεταξύ τους.
Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας παραπέμπουν γονείς ανεξάρτητα φύλου και οικογενειακής κατάστασης στο Κέντρο Στήριξης Οικογενειακών Σχέσεων του ΓΟΝ.ΙΣ. ειδικά στην πρώτη φάση του διαζυγίου και της διάστασης, όπου δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι παρά μόνο σύγκρουση.

Επίσης, το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων με Πρόεδρο την ψυχολόγο και οικογενειακή θεραπεύτρια, κυρία Χάρις Κατάκη, οργανώνει εθελοντικά ομάδες υποστηρικτικές για τους γονείς μέλη του ΓΟΝ.ΙΣ. για την ενδυνάμωση της γονεϊκής τους ιδιότητας.
Τέλος, η κλινική ψυχολόγος ειδική στην παιδική ψυχολογία και το παιδικό τραύμα, κυρία Άννα-Μαρία Κυριακοπούλου, οργανώνει εθελοντικά ομάδες εκπαίδευσης αποτελεσματικού γονέα με τη μέθοδο Gordon για τα μέλη του ΓΟΝ.ΙΣ.  όπως, επίσης, αναλαμβάνει εθελοντικά τη θεραπεία παιδιών με ψυχολογικό και συναισθηματικό τραύμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

περισσότερα

Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr