Κάθε Πέμπτη

Δωρεάν ανοιχτές ημιδομημένες ομάδες συνάντησης γονέων

 Έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια σταθερά όλο το χρόνο κάθε εβδομάδα κάθε Πέμπτη να συναντιόμαστε στα κεντρικά γραφεία μας στην Αιόλου 102 (Ομόνοια) στο 3ο όροφο.

  Είναι οι ανοιχτές ημιδομημένες ομάδες συνάντησης όπου γονείς μέλη και οχι μόνο συζητούν τα προβλήματα που τους απασχολούν και με την καθοδήγηση του εντεταλμένου μέλους αναζητούν τις βέλτιστες λύσεις.  Στη «κάθε Πέμπτη» οι συζητήσεις αναφέρονται σε ατομικά θέματα διάστασης, διαζυγίου, επικοινωνίας, ενδοοικογενειακής βίας, διατροφής, νομικά ζητήματα, επιμέλειας παιδιού, κοινής ανατροφής. 

  Στις συναντήσεις αυτές ανταλάσονται απόψεις, εμπειρίες, γίνονται προτάσεις ενώ ταυτόχρονα σε ένα φιλικό περιβάλλον έρχονται τα μέλη μας πιο κοντά, εμψυχώνονται, λύνουν τις απορίες τους και αν θέλουν θέτουν ερωτήματα κ.α.

Προσπάθεια μας είναι να ενημερώνονται συνεχώς τα μέλη μας για οποιαδήποτε εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα δείχνουμε την κατεύθυνση προς την οποία θα πρέπει να κατευθυνθούν, ώστε να προστατεύσουν ουσιαστικά  τα παιδιά τους. Ο θυμωμένος ή πικραμένος γονέας μετατρέπεται σταδιακά σε χρήσιμο γονέα για το παιδί.

 

Στις ανοιχτές συναντήσεις της «κάθε πέμπτης» η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους, ενώ  όλοι οι γονείς έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΓΟΝ.ΙΣ. και αν θέλουν μπορούν να γίνουν μέλη, ώστε να ενταχθούν στο Κέντρο Στήριξης Οικογενειακών Σχέσεων του ΓΟΝ.ΙΣ. και να λάβουν ατομικά εξιδικευμένες υπηρεσίες απο τους ειδικούς επιστήμονες εθελοντές του ΓΟΝ.ΙΣ.  

 Συντονιστές της κάθε Πέμπτης είναι  έμπειρα μέλη και εθελοντές ειδικοί επιστήμονες.

Κάθε Πέμπτη από τις 19.00 έως τις 22.00 στο γραφείο μας Αιόλου 102, Ομόνοια (δίπλα στο  Ταχυδρομείο) .

Απολογισμός

έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική στα 10 χρόνια λειτουργίας 500 ανοιχτές ομάδες συνάντησης «κάθε Πέμπτη» και έχουν ενημερωθεί και συμμετάσχει  χιλιάδες γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το 210-3251850 και στο info@gonis.org.gr
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr