Σταμάτιος Κουντούρης

Δικηγόρος

Ο Σταμάτιος Κουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε στη Νομική σχολή της Αθήνας.
Επί τριετία και συγκεκριμένα από το έτος 2004 έως και το έτος 2007 εργάστηκε ως Αρθρογράφος-Συντάκτης σε ημερήσια περιφερειακή πολιτική εφημερίδα της Κορίνθου με διαρκή ενασχόληση και πληθώρα ερευνών αναφορικά με τα φορολογικά, τραπεζικά και εμπορικά νομικά ζητήματα. Εν συνεχεία εργάστηκε σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και του Πειραιά, όπου και εξειδικεύτηκε στους κλάδους του Ποινικού, Τραπεζικού και Οικογενειακού δικαίου.
Ασκεί μάχιμη Δικηγορία τα τελευταία τέσσερα έτη με πληθώρα επιτυχιών τόσο σε δικαστηριακό όσο και εξωδικαστηριακό επίπεδο.
Τέλος διακρίθηκε από την Διεθνή Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, ενώ έχει βραβευτεί επειδή συμμετείχε σε εργασίες λογοτεχνικές, δημοσιογραφικά κείμενα και σε βιβλίο λογοτεχνών της Ελλάδος.

     Γιατί είμαι εθελοντής στο ΓΟΝ.ΙΣ;

Η ενασχόληση με τον κλάδο του Οικογενειακού δικαίου, απετέλεσε το έναυσμα για μια πιο ενεργό δράση και την παροχή εθελοντικού έργου στο σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ. δια μέσω του οποίου σκοπεύω και ο ίδιος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της Ελληνικής κοινωνίας για την βελτίωση του νομικού πλαισίου που διέπει τις οικογενειακές σχέσεις.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr