Άγγελος Κολοβούρης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΜΜΕ

Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Επικοινωνίας , Μέσων και Πολιτισμού. Στο παρελθόν εργάστηκα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε τομείς εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας.
Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, στο τμήμα Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και απασχολούμαι εθελοντικά στο μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΓΟΝ.ΙΣ (Γονεϊκή Ισότητα για το Παιδί).

Γιατί είμαι εθελοντής στο ΓΟΝ.ΙΣ;

Ο αρχικός λόγος που θέλησα να ενταχθώ στην ομάδα εθελοντών του ΓΟΝ.ΙΣ είναι για να μπορέσω να στηρίξω τις δράσεις του οργανισμού χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, να αποκτήσω νέες, να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου μέσω των συνεχών επιμορφώσεων που παρέχει ο ΓΟΝ.ΙΣ, να αναπτύξω και να βελτιώσω τις δεξιότητες μου.

Ένας ακόμα λόγος που βρίσκομαι στο ΓΟΝ.ΙΣ, είναι το περιβάλλον και το κλίμα που επικρατεί καθώς και η πολύ καλή επαφή και συνεργασία με τους ανθρώπους του οργανισμού.
Τέλος, πιστεύω στο όραμα του ΓΟΝ.ΙΣ, να γίνει δηλαδή η από κοινού ανατροφή των παιδιών μετά το διαζύγιο ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr