Συνάντηση με τον Γ. Γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΥΔΔΑΔ 9-12-15

Συνάντηση εκπροσώπων του ΓΟΝ.ΙΣ με τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου στις 9-12-15. Όπου τέθηκαν το ζήτημα της ανάγκης της κοινωνίας για τη πλήρη αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου σύμφωνα με τις αρχές του συλλόγου μας και του πρόσφατου ψηφίσματος 2079 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τονίσαμε την ανάγκη της κοινωνίας για αυτήν την αναμόρφωση καθώς και τα πραγματικά γνωστά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί κατά την εφαρμογή του υπάρχοντος απαρχαιωμένου οικογενειακού δικαίου που ισχύει τα τελευταία 35 χρόνια.

Αναπτύξαμε και επανακαταθέσαμε εκ νέου την πλήρως επεξεργασμένη πρόταση του ΓΟΝ.ΙΣ. για αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου με θέσπιση

 

   Ο κ. Γ.Γ. μας διαβεβαίωσε ότι πρόθεση του ΥΔΔΑΔ εξακολουθεί να αποτελεί η πλήρης αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου. Εντός του επόμενου διμήνου θα ορισθεί Νομοπαρασκευαστική επιτροπή με αυτό το αντικείμενο. Ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι ευρύτερης αποδοχής ώστε να ολοκληρώσει το έργο της με επιτυχία.

   Αναμένουμε την υλοποίηση των προθέσεων και θα είμαστε παρόντες ώστε να συμβάλουμε με την συσσωρευμένη γνώση του φορέα μας στην διαμόρφωση του σχεδίου Νόμου.
   Μέσα στην κοινωνία κάνοντας πράξη για το παιδί και τους γονείς αυτά που θεσμικά διεκδικούμε για όλους.
Συνεχίζουμε δυναμικά με την ελπίδα, ότι σύντομα τα πάντα θα αλλάξουν, για το δικό μας μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας.


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr