Συνάντηση με την Γ. Γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Εκπρόσωποι των Σωματείων ΓΟΝ.ΙΣ συναντήθηκαν με τη Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΥΔΔΑΔ, κα Γιαννακάκη ενημερώνοντας την διεξοδικά για θέματα που αφορούν, στη κοινή ανατροφή των παιδιών μετά το διαζύγιο και στη προστασία των δικαιωμάτων τους.

Τη Τρίτη 17 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι των Σωματείων ΓΟΝ.ΙΣ συναντήθηκαν με τη Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΥΔΔΑΔ, κα Γιαννακάκη ενημερώνοντας την διεξοδικά για θέματα που αφορούν, στη κοινή ανατροφή των παιδιών μετά το διαζύγιο και στη προστασία των δικαιωμάτων τους. Στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επιπρόσθετα, εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της οικονομικής κρίσης που διάγουμε, ενώ στο τέλος, ο ΓΟΝ.ΙΣ κατέθεσε έγγραφο υπόμνημα σχετικά με το μείζον θέμα της θεσμοθέτησης της κοινής επιμέλειας των παιδιών στην περίπτωση διακοπής της συμβίωσης και του διαζυγίου των γονέων τους.

Η γ.γ. του ΥΔΑΔ κυρία Γιαννακάκη επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα προαναφερθέντα ζητήματα ιδιαιτέρως δε, απέναντι στο ζήτημα της κοινής ανατροφής των παιδιών, καθώς και στις λύσεις που προτείνει εν προκειμένω ο ΓΟΝ.ΙΣ. Λύσεις ρεαλιστικές, σύμφωνες με την ευρωπαϊκή λογική μα και το σύγχρονο γίγνεσθαι του 21ου αι., οι οποίες, δεν απαιτούν τεράστια κρατικά κονδύλια στην υλοποίηση τους, αποσυμφορούν τα δικαστήρια και ταυτόχρονα, προστατεύουν το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών στη κοινή ανατροφή και από τους δύο γονείς τους, εξασφαλίζοντας τους πολύτιμη ψυχική ηρεμία και γαλήνη!


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr