Κυριακή με παραμύθι

Από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, μετά το μεσημεριανό φαγητό, λίγο πριν την απογευματινή βόλτα, είτε είστε μόνοι, είτε έχετε παρέα, σας καλούμε να περάσουμε ένα Κυριακάτικο απόγευμα διαφορετικό. Με μοιράσματα και κεράσματα μέσα από ιστορίες, γέλια, αλήθειες και ψέματα θα έρθουμε πιο κοντά, μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, με την αλήθεια μας αλλά και με την παρηγοριά. 
Για να ξεκινάει η κάθε νέα εβδομάδα με άλλη διάθεση και δυναμικά.


Από τις 16:30 μμ έως τις 18:30μμ θα γινόμαστε μια παρέα, όπως παλιά διαβαίνοντας το μαγικό μονοπάτι της αφήγησης με προφορικές εκπλήξεις. Μπορεί να είναι ένα παραμύθι, ένα τραγούδι. 


Κάθε Κυριακή απόγευμα ανηφορίσετε, περνώντας από το πάρκο της Ευελπίδων, στον χώρο του OPEN THEATER art ( Σκύρου 78, Νέα Κυψέλη ).
Όσοι αγαπάτε την αφήγηση και την ατμόσφαιρα που εκείνη δημιουργεί, παραμυθάδες και μη , όσοι απολαμβάνετε να ακούτε ή να διηγείστε είστε ευπρόσδεκτοι. Ελάτε να ζεσταίνουμε την καρδιά μας με αφηγήσεις, μουσική, καλή παρέα και ... καφέ και να περάσουμε έτσι έναν όμορφο Χειμώνα!

Κόστος συμμετοχής 3€ ανά άτομο.
Οργάνωση Ομάδας Πέγκυ Καραγιάννη
210-8831787 6980833151

OPEN THEATER art ( Σκύρου 78, Νέα Κυψέλη )

 

Χορηγός επικοινωνίας και εθελοντικά επιστημονικός υποστηρικτής της ομάδας ο φορέας κοινωνικής φροντίδας ΓΟΝ.ΙΣ


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr