Ημερίδα ενημέρωσης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Τρίτη 24 Ιανουαρίου προβολή ντοκιμαντέρ «Parenthood» του Αλέξη Πόνσε

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ., που με συνέπεια και υπευθυνότητα προωθεί και στηρίζει την από κοινού ανατροφή των παιδιών καθώς και την κοινή επιμέλεια των παιδιών και από τους χωρισμένους γονείς, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Parenthood» του Αλέξη Πόνσε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 18.00, στο Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).  Με ειδική πρόσκληση η προβολή πραγματοποιήθηκε  σε Δημοσιογραφους, Πολιτικούς και Ειδικούς.


Το ντοκιμαντέρ αυτό, το πρώτο του είδους στην Ελλάδα, εξηγεί σε τι ακριβώς συνίσταται η κοινή επιμέλεια και γιατί είναι αναγκαία η θεσμοθέτησή της.

Μετά την προβολή του «Parenthood» - που θα συμμετάσχει τον Μάρτιο στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - ακολούθησε συζήτηση με ειδικούς που διαφώτισαν τις πτυχές του θέματος της κοινής επιμέλειας.


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr