Εσπερίδα Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου

Εσπερίδα Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου

Ο φορέας μας παρακολούθησε στις 5 Μαίου 2015 την εσπερίδα της Εταιρίας Οικογενειακού δικαίου που έγινε στην Αθήνα στη Νομική Βιβλιοθήκη με θέμα «ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1441 ΑΚ»

Στην εσπερίδα διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις για την εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 1441 ΑΚ όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4055/12,  καθώς και το κεφαλαιώδες ζήτημα της  εκτελεστότητας των αποφάσεων του συναινετικού διαζυγίου σχετικά με τη συμφωνία των συζύγων για την επιμέλεια, επικοινωνία και διατροφή  των ανηλίκων  τέκνων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκε το ζήτημα της κοινής επιμέλειας των τέκνων  με αφορμή την υπογραφή πολλών συμφωνητικών  κατ άρθρο 1441 παρ. 2 που οι δύο γονείς συμφωνούν στην από κοινού άσκηση της επιμέλειας των τέκνων τους.        

Ο ΓΟΝ.ΙΣ παρακολουθεί κάθε σχετική εξέλιξη  και υποστηρίζει σε κάθε ευκαιρία το ζήτημα της κοινής επιμέλειας των παιδιών.


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr