Βιωματικό σεμινάριο «Διαζύγιο και Παιδί»

2ος κύκλος

Ο μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΓΟΝ.ΙΣ. (Γονεϊκή Ισότητα για τα Δικαιώματα του Παιδιού) ξεκινησε το 2015 με το 2ο νέο κύκλο του βιωματικού σεμιναρίου με θέμα «Διαζύγιο και Παιδί». Δυστυχώς τα διαζύγια και η αυθαίρετη μετεγκατάσταση μακριά από τον ένα γονέα παρά την οικονομική κρίση αποτελούν πλέον κοινό τόπο για την ελληνική κοινωνία.

Ο μκο ΓΟΝ.ΙΣ στέκεται με συνέπεια απέναντι στο πρόβλημα αυτό που ολοένα και ταλανίζει την ελληνική οικογένεια και μέσα στο πλαίσιο των
δραστηριοτήτων του που έχουν ως επίκεντρο την ομαλή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού πριν, κατά τη διάρκεια και ειδικά μετά το διαζύγιο, διοργανώνει το σεμινάριο «Διαζύγιο και Παιδί»:
Μπορούμε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις μπροστά στο παιδί;

 

Διάρκεια 25 ώρες (13 δίωρες συναντήσεις ομάδας) Χώρος διεξαγωγής: Γραφείο ΓΟΝ.ΙΣ. Αιόλου 102, 3ος όροφος, Ομόνοια
Κόστος ΔΩΡΕΑΝ 
Πιστοποίηση Με τη λήξη του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση από το φορέα.
Συντονίστρια προγράμματος Μαίρη Γεωργιάδου Εκπαιδευτικός Συντονίστρια Κέντρου Στήριξης Οικογενειακών Σχέσεων ΓΟΝ.ΙΣ
Υπεύθυνος διεξαγωγής προγράμματος Κέντρο Στήριξης Οικογενειακών Σχέσεων ΓΟΝ.ΙΣ (Εθελοντές κοινωνιολόγοι, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και δικηγόροι).

Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr