Σεμινάριο Εκπαίδευσης Γονέων

Εκμάθηση Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων για γονείς


«Οι Γονείς επικρίνονται αλλά δεν εκπαιδεύονται».

Ο μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΓΟΝ.ΙΣ (Γονεική Ισότητα για τα Δικαιώματα του Παιδιού) με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την έναρξη του σεμιναρίου αυτού (26 Φεβρουαρίου 2014) σε συνεργασία με την ψυχολόγο κυρία Άννα-Μαρία Κυριακοπούλου και τον σύμβουλο ψυχικής υγείας κύριο Κωνσταντίνο Νίκου.

Το Σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν για τα μέλη του ΓΟΝ.ΙΣ (12 δίωρες συναντήσεις) και αφορά γονείς που θέλουν να βελτιώσουν το θέμα επικοινωνίας με τα παιδιά τους . Αφορά τον κάθε γονέα που θέλει να δημιουργήσει μια αληθινή σχέση με τα παιδιά του, η οποία να βασίζεται στο σεβασμό, τη γνησιότητα, τη δικαιοσύνη, την αυτοπειθαρχία.

Στο Σεμινάριο οι γονείς θα μάθουν τρόπους ώστε να καταλαβαίνουν τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων ή των δυσκολιών των παιδιών τους και να τα βοηθούν ώστε να αναπτύσσουν τις ικανότητες που χρειάζονται για την επίλυση τους.

Μαθαίνουν νέους, δημιουργικούς τρόπους, ώστε να επιλύνουν τις διαφορές ή τις συγκρούσεις τους, αποφεύγοντας τα έντονα ή και δυσάρεστα συναισθήματα που αναδύονται όταν υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες ή αξίες.

Η σχέση Γονέα – Παιδιού είναι φτιαγμένη για να προσφέρει ευχαρίστηση, ικανοποίηση κι αγάπη και στους δύο. Τώρα μπορούμε να μάθουμε τον τρόπο ώστε να τη ζήσουμε με αυτά τα δώρα.

 

Παραδείγματα θεμάτων που μπορεί να έχετε συναντήσει με τα παιδιά σας:

 

       ΔΣ ΓΟΝ.ΙΣ

 

  Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές:

Κυριακοπούλου Άννα Μαρία
Ψυχολόγος / EMDR Europe Accredited Practitioner / Ψυχαναλύτρια Ομάδας

Τ: 210 7211953 , Email: amkyriakopoulou@yahoo.com

Κωνσταντίνος Νίκου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας /Ειδικευμένος στην Τραυματοθεραπεία EMDR

 


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr