Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

ο ΓΟΝ.ΙΣ στον εθελοντισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού στις 5/12 η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College διοργάνώσε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τους εθελοντές. Μέρος της εκδήλωσης αποτελέσαν ομιλίες εθελοντών που έχουν συνεισφέρει σε οργανισμούς αλλά και εκπρόσωποι οργανισμών οι δράσεις των οποίων στηρίζονται στους εθελοντές τους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της σημασίας της εθελοντικής προσφοράς, η οποία πρέπει να αυξηθεί με γοργούς ρυθμούς στις μέρες μας, καθώς τα κοινωνικά προβλήματα πληθαίνουν και οι βασικές ανθρώπινες ανάγκες δεν καλύπτονται. Επιπλέον στόχοι της διοργάνωσης είναι να παρουσιαστούν οι πολύ σημαντικές δράσεις οργανισμών και των εθελοντών τους, να δημιουργηθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας και υποστήριξης με το Mediterranean College καθώς και να δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές και σε όλους τους συμμετέχοντες να συνεισφέρουν.

  Ο μκο ΓΟΝΙΣ ηταν καλέσμένος και παρουσιάσε τις δράσεις του

      μαζί με αλλους εθελοντικούς Οργανισμούς.


Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.
Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr