Δύο γονείς για την ανατροφή του παιδιού

των Kyle Pruett, Marsha Kline Pruett

Οι συγγραφείς ο Kyle Pruett, παιδοψυχίατρος, και η Marsha Kline Pruett, παιδοψυχολόγος, είναι δύο κορυφαίοι επιστήμονες στο είδος τους και ταυτόχρονα δύο γονείς που μεγάλωσαν τέσσερα παιδιά και έχουν δύο εγγόνια. Στο βιβλίο αυτό Δύο γονείς για την ανατροφή του παιδιού (Partnership Parenting) μοιράζονται τη γνώση και την εμπειρία τους.
Ο ΓΟΝ.ΙΣ. διαπίστωσε, ότι πίσω από τα προβλήματα στην οικογένεια και την ανατροφή των παιδιών βρίσκεται η σχέση του ζευγαριού. Το βιβλίο αυτό επιλέχθηκε γιατί πραγματεύεται την σχέση του ζευγαριού και δίνει πρακτικές λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς και των ζητημάτων που προκύπτουν κατά την άσκηση της γονεϊκής τους ιδιότητας.

Η έκδοση του βιβλίου "Δύο Γονείς για την Ανατροφή του Παιδιού",αποτελεί επιλογή του ΓΟΝΙΣ με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας πιστεύοντας ότι αυτό περνάει μέσα απο τις συλλογικές προσπάθειες και την ανάληψη της προσωπικής ευθύνης.

     Το βιβλίο αυτό αποτελεί την βίβλο της Συνεπιμέλειας

Είναι ένας οδηγός για τη συν-ανατροφή του παιδιού, με ξεκάθαρους και τεκμηριωμένους τρόπους διαχείρισης καταστάσεων της καθημερινότητας, από τον ύπνο του παιδιού και το τάισμα του μέχρι την πειθαρχία και το σχολείο. Μέσα από παραδείγματα και καταστάσεις της καθημερινότητας δίνονται επίσης έμφαση και λύσεις για την αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας ως γονείς και ως ζευγάρι.

Απευθύνεται σε ζευγάρια γονέων τόσο εντός όσο και εκτός γάμου, σε γονείς ανασυσταμένων οικογενειών που προέρχονται από διαζύγιο, σε μελλοντικούς γονείς, αλλά και σε ειδικούς που ασχολούνται με την οικογένεια και το παιδί όπως δικαστές, δικηγόρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, παιδοψυχίατρους, συμβούλους οικογένειας και προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδευτικούς.


Ένα βιβλίο που είναι χρήσιμο εργαλείο για την σχέση του ζευγαριού και κατεπέκταση για την αρμονική συνεργασία των γονέων στην ανατροφή του παιδιού. Ο αναγνώστης αποκτά την δυνατότητα κατανόησης του άλλου γονέα και των επιλογών του και παράλληλα τις δεξιότητες γύρω από την άσκηση της συνεργατικής γονεϊκής ιδιότητας. Εξαιρετικά χρήσιμο για ειδικούς αλλά και για όσους αποφασίσουν να γίνουν γονείς.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το βιβλίο μπορούν να απευθύνονται στον ΓΟΝ.ΙΣ κάθε πέμπτη στα γραφεία Αιόλου 102 (Ομόνοια) και στο τηλ. 210 3251850
  • ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ/Η

    Είναι κατανοητός και εύλογος ο θυμός και η απογοήτευση όταν περνάς τη φάση της διάστασης και του διαζυγίου.
    Ο θυμός είναι μια υγιής αντίδραση για πράγματα που δεν μας ευχαριστούν ή δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν αφήνουμε το θυμό μας να συσσωρευθεί γιατί μπορεί να μας δημιουργήσει θέματα υγείας. Όταν γνωρίζουμε τι μας προκαλεί το θυμό αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε.Τα δικά σας σχόλια

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. δημοσιεύει όλα τα σχόλια που αναρτούν οι επισκέπτες και είναι σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Δεκτές είναι οι όλες οι απόψεις, ακόμη και όσες είναι αντίθετες με την φιλοσοφία, την εμπειρία και την γνώση του ΓΟΝ.ΙΣ. Όμως διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε όσα σχόλια περιέχουν συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και όσα σχόλια συστηματικά υποθάλπτουν το έργο του ΓΟΝ.ΙΣ.

Ακολουθήστε μας...


210 3251850

697 2755552

info@gonis.org.gr