6972755552, 6986933787 info@gonis.org.gr
 
ΓΟΝ.ΙΣ.

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΟΝΕΪΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Εξατομικευμένη διαδικασία αποφόρτισης του γονέα από συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα λόγω της σύγκρουσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Είναι πλέον κοινά παραδεκτό ότι ένας αναγνώστης αποσπάται από το περιεχόμενο που διαβάζει, όταν εξετάζει τη διαμόρφωση μίας σελίδας.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

Γονείς μέλη και οχι μόνο συζητούν τα προβλήματα και με την καθοδήγηση εντεταλμένου μέλους αναζητούν τις βέλτιστες λύσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Τρόποι και μέθοδοι διευθέτησης διαφορών και διαφωνιών των γονέων και για τη λήψη βέλτιστων αποφάσεων όσον αφορά τα παιδιά τους.


ΝΕΑ & ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27/12/2023 | επικαιρότητα
Διαβούλευση νσ Υπ. Δικαιοσύνης
προτάσεις του ΓΟΝ.ΙΣ. για την βελτιωση του ν/σ για την ενδοοικογενειακή βία
19/09/2023 | επικαιρότητα
Γιορτή του Πατέρα
Ημέρα του Πατέρα μέρα γιορτής και τιμής . Ο πατέρας είναι ένα πρόσωπο που άλλαξε σημαντικά το ρόλο του μέσα στο χρόνο. Τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.Ας μη ξεχάσουμε να κάνουμε αυτή τη μέρα ιδιαίτερη .Ολοι είμασταν κάποτε παιδιά...
17/05/2023 | επικαιρότητα
Ομιλία ΓΟΝ.ΙΣ. στο 6ο Διεθνές συνέδριο για την κοινη ανατροφή
Για πάνω από μια δεκαετία έχουν συζητηθεί και διαπιστωθεί στον κοινωνικό φορέα ΓΟΝΙΣ μεταξύ των μελών του αλλά και ακούγοντας τα κοινωνικά προτάγματα.
01/10/2022 | επικαιρότητα
Ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή
Ο ΓΟΝ.ΙΣ. θα προβάλλει τις λύσεις στο κοινωνικό πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας(ανεξάρτητα φύλου)  σχετικά με το παιδί, την άμεση διάκριση/διαχείριση των κατηγοριών (ψευδών-αληθινών) , το σπίτι του παιδιού, την τοποθέτηση ειδικών συμβούλων του Δικαστή καθώς και λύσεις για την αντιμετώπιση της βίας κάθε μορφής από όπου και να προέρχεται, την αποξένωση του/των γονέων κ.α. θεσμικές θέσεις που έχει προτείνει με υπομνήματα και συναντήσεις σε όλες τις κυβερνήσεις.
24/09/2022 | επικαιρότητα
Δικαιώματα Μαθητών με Διαζευγμένους ή σε Διάσταση Γονείς
Οδηγίες του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ασκούντων τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια ανηλίκων μαθητών/τριών και σε ζητήματα εγγραφών, μετεγγραφών και φοίτησης μαθητών/τριών .Διευκρινίσεις
25/04/2022 | επικαιρότητα
Αιμοδοσία 2022
Η ομάδα αιμοδοσίας του ΓΟΝ.ΙΣ. πραγματοποιεί 2 αιμοδοσίες κάθε χρόνο σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία. Μέλος και του Εθνικού Μητρώου Εθελοντικών Αιμοδοτικών Ομάδων (ΣΕΑ)

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

 Ο ΓΟΝ.ΙΣ αποτελεί για μένα μια αλλαγή πορείας! Μια αλλαγή χωρίς αυτοκαταστροφή, χωρίς αυτοτιμωρία, αλλά γεμάτη διάθεση για ζωή!

Χρήστος Δ

 Εξαιρετικό σεμινάριο. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Βάσια

 Από τους λίγους φορείς που τιμούν το πνεύμα και τη φιλοσοφία του εθελοντισμού. Καλή συνέχεια στο έργο σας. Γιάννος Λ. Γ.Γ. Νέας Γενιάς

  • Μακάρι όλοι οι γονείς να μπορούσαμε να ακολουθήσουμε, θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε πάντως.

Βαρβάρα, Βίκη, Μαριλίζα

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, δηλαδή την επιδίωξη του αυτονόητου. Την ίση και ισορροπημένη σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών. Και το κυριότερο την επίρρωση του πραγματικού και αναγκαίου ρόλου του πατέρα, μετά το χωρισμό.

Καλπίδου Ελισσάβετ

 Ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Νοιώθω ότι φεύγω από εδώ με πολλά εφόδια και πολύ πιο καλά προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσω καταστάσεις που αφορούν το διαζύγιο και το παιδί. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ηλιάνα